Dag 10: Lee

Vandaag min of meer een rustdag. Aangezien het ontbijt niet inbegrepen was konden we vanochtend zelf op zoek naar een prettig tentje, en vonden we een (voor Amerikaanse begrippen) licht alternatieve tent op zo’n 2km afstand van onze verblijfplaats. Met pancakes, jus d’orange en thee was het er prima toeven. Daarbij konden we ons ook nog even verwonderen over de overige clientèle, die allen ontsnapt leken te zijn uit cultureel centrum De Moeflon. Met daarbij nog wat Boze Vrouwen muziek op de achtergrond (Melissa Etheridge enzo), en als hoogtepunt een verdrietige yoga lerares die binnenkwam, even wreef over de vier kiezelstenen bij de kassa, en vervolgens via de andere deur het pand weer verliet. Heerlijk.

Na dit spektakel zijn we naar het Mount Tom State Reservation afgereisd, een soort gecultiveerd National Park wat meer naar Amsterdamse Bos dan naar de ruige wildernis neigt. Daar hebben we een paar hikes/trails gedaan, wat fancy bewoording is voor een flink stuk wandelen. Met de spreekwoordelijke tong op de schoenen kwamen we bij de auto terug, waarna we nog een kleine detour (2 uur…) hebben gemaakt om route 7 (herfstnatuurschoon) en een Muffler Man mee te pakken.

Nu terug in het hotel, met als hoofddoel straks een wat lichtere maaltijd zien te scoren dan de afgelopen dagen. Chinees klinkt goed. Morgen naar de Big Apple!

Grafische weergave van de opties voor vandaag en morgen, inclusief rijafstanden.

Gecultiveerde natuur, zoals wij dat graag zien

Had to be done

Ook vanaf deze kant dien je in dit geval te stoppen

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.