Dag 9 – Västerås – Kinne-Vedum

Eigenlijk weinig te melden vandaag: Rond 10:30 onze residentie verlaten om af te zakken naar de volgende locatie. Bij vertrek nog wel even de buren kunnen helpen: Wat kun je iemand toch blij maken als je kunt melden dat je tegen het overduidelijke verwachtingspatroon in toch een bougiesleutel bij je hebt. Nog even een klein facepalm momentje toen C een minuut later aan kwam lopen en meldde dat de buurman werkelijk exact dezelfde gereedschapsset had als wij.

De buurman. Die vette bougie was overigens niet het enige mankement zo te zien.

Onderweg waren we de duidelijk niet de enigen die gingen verplaatsen, al het Amerikaanse geweld stuurde op huis aan.

Nice 59. Die bij gas los wel indrukwekkende rookwolken produceerde.
Ook de raggar-gemeenschap moet een keer naar huis.

Inmiddels zitten we in ons nieuwe onderkomen bij Götene. Een prachtig appartementje in de rust van de natuur. Straks kijken of we nog iets van het voetbalgeweld mee kunnen krijgen, en daarna iets te eten proberen te scoren. Rust dus!

Uitzicht
Inclusief tweepersoons terras