San Francisco – Amsterdam

De laatste dag, zowel in San Francisco als van onze vakantie. En we hebben geen ene reet gedaan. Na het verlate ontbijt een bustour op zo’n open dubbeldekker, gewandeld op Pier 39, geshopt, geluncht, rondgehangen, weer even in het hotel op bed gelegen, en daarna nog een diner (Visrestaurant waar we respectievelijk kip en pizza hadden. Screw’em). Nu de mentale voorbereiding voor morgen. De limo is geregeld, de boarding passes zijn geprint, nu alleen nog even de koffers op het juiste gewicht zien te krijgen. Morgen om de keurige herentijd van 1355 lokale tijd vliegen we, om zaterdag op de ook zeer Christelijke tijd van 0915 te arriveren. Geen business class dit keer, maar wel ons debuut in de economy plus klasse. Maar eens kijken of dat een mooie middenweg is.

Dit is de laatste post voor deze vakantie, hoop dat het meelezen een beetje bevallen is. Wij hebben in ieder geval een fraai verslag om op te slaan! Met dank voor de reacties, we hebben niet overal op gereageerd, maar dat was volgens mij ook niet altijd de intentie. Met excuses voor de vele spel-, stijl- en taalfouten, maar over het algemeen kwamen deze verslagen ’s avonds na een lange dag nog even struikelend tot stand. Dank voor het meelezen!

F + C

Wandelstokken zijn de nieuwe Uggs

In de mindere buurten wordt de boel opgefleurd met fraaie graffiti. De overdaad aan bedelaars en zwervers (echt heel veel) verdwijnt daar echter niet mee.

Nog veel sixties sfeer in SF

Brug der bruggen

Zeeleeuwen bij Pier 39

Matching fleece jackets maar even aan op de brug

Goodbye Frisco!

 

1 gedachte op “San Francisco – Amsterdam

  1. Wauw, wat hebben jullie veel gezien en gedaan. en wat een prachtige foto’s Carolien !!!
    Woensdag hoor ik de live versie.
    Goede reis terug.
    groetjes Anita

Reacties zijn gesloten.