Dag 9: Lee

Eerst maar even terug naar gisteravond, waar we wederom bij de onvolprezen McGrath’s Tavern mochten dineren. Waar we de eerste keer in het keurige restaurant gedeelte van dit etablissement mochten vertoeven, was die mogelijkheid er op deze drukke zaterdagavond helaas niet. Om oneindig wachten te voorkomen accepteerden we dus de eerste tafel die vrijkwam, en die was gelegen in het kroeggedeelte. Op zaterdagavond. Om 20:00. Wat volgde was een diner bij een geluidsvolume waarbij het bloed uit je oren liep (communicatie verliep geheel via gebarentaal), er drie American Footballwedstrijden simultaan op de beeldschermen werden vertoond, een pas getrouwd stel een soort open receptie hield en dame van zeker 150kg naast onze tafel een fles Budweiser in één keer achterover kieperde. Het enige dat ontbrak was kippengaas en both kinds of music (‘Country ááánd Western’).

Na een niet onaardige nachtrust konden we weer genieten van het geweldige ontbijt van de Bates family. Aangezien ook dit keer alle tafels bezet waren werden we door een Amerikaans stel uitgenodigd om bij hen plaats te nemen aan de vierpersoonstafel. Alhoewel we het contact met andere mensen van nature natuurlijk zoveel mogelijk proberen buiten te sluiten volgde toch een heel prettig gesprek tijdens het heerlijke ontbijt, en werden een hoop vooroordelen die Amerikanen al snel oproepen volledig ontzenuwd.

Na het ontbijt volgde een behoorlijke rij-dag, van zo’n 450km. We hebben de toeristische route gelaten voor wat-ie was en gewoon blind achter de navigatie aangereden. Met name in de buurt van Boston toch wel veel file op deze zondagmiddag, maar uiteindelijk waren we om 15:30 toch in Lee, MA. Na gesetteld te zijn in de Black Swan Inn zijn we naar de grote outlet van Lee gereden. Waar we twee jaar terug al constateerden dat de outlets een zieltogend bestaan leiden bleek dat ook hier weer: Veel winkels, maar nauwelijks winkelend publiek. Wel bleek tot onze grote vreugde de Hilfiger Outlet op dezelfde eenzame hoogte te bivakkeren die we nog kennen van de Hilfiger in Niagara Falls van een jaar of twintig geleden: Top aanbod tegen spotprijzen. Na het plunderen van deze winkel moesten ook de Gap, Skechers en Timberland winkel eraan geloven. Na een prima diner zijn we nu dus de creditcard aan het koelen op de hotelkamer. Morgen een dagje in Lee en omgeving!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Dag 9: Lee

 1. OokFrank schreef:

  “Alhoewel we het contact met andere mensen van nature natuurlijk zoveel mogelijk proberen buiten te sluiten volgde toch een heel prettig gesprek tijdens het heerlijke ontbijt” …

  Frank 2.0? Dat belooft nog wat voor op Curacao :-)))

 2. Dirk schreef:

  Goed om te horen dat één rumoerige avond en een prettig gesprek met 2 Amerikanen de vooroordelen doet slinken. Voortaan bij alle ontbijten aansluiten in het groepsoverleg zie ik als een mogelijkheid..
  Outlet is goed!
  Veel plezier !!, Dirk.

Reacties zijn gesloten.