Dag 16: Curacao

Verlaat verslag, omdat…. tja, omdat er eigenlijk niet zoveel te melden valt. Boodschappen gedaan (zowel Goisco, Albert Heijn als Centrum natuurlijk), wijn gekocht bij Servir Frais, en ’s avonds een heerlijke biefstuk tagliata bereid. Tussendoor nog even gezwommen (C+E) en de kapotte lampen van het zwembad vervangen (F+F, met weer de vreemde realisatie dat het ook óns zwembad is). En verder gewoon genikst!

 

2 gedachten over “Dag 16: Curacao

  1. De wilde natuurschoonheid, het ruige,snelle New Yorkse stadsleven, de rust op Curaçao, culminerend in “er is eigenlijk niet zoveel te melden”, geeft aan dat alle facetten van een top-vakantie aanwezig zijn. Tijd om lekker te ontspannen!
    Een wijntje met zeezicht biefstuk en als dagtaak een lamp vervangen: toekomstbeeld?

    • Precies dat: Elwood is inmiddels al gepromoveerd tot chef technische commissie van de VvE LP. Zijn ster is rijzende 🙂

Reacties zijn gesloten.