Dag 23: Yarmouth

Een rustdag. Na al het geweld van de afgelopen drie weken gingen we vandaag écht, nee echt, nee zonder dollen, echt even niks doen. Dus zaten we uiteraard na het ontbijt rond 11:00 weer in de auto op weg naar de uithoeken van Cape Cod. Goed excuus: Vandaag was het nog prachtig weer (20 graden en volop zon), voor morgen is de voorspelling dat het de gehele dag regent en zondag vertrekken we naar Boston. De rustdag is dus doorgeschoven naar de zaterdag!

Diner gisteravond. Don Corleone heeft gekookt en houdt rust.

Ontbijt mogen we eindelijk weer eens zelf maken. Dus deze keer eens Sunny Side Up met verse eieren in plaats van eierpoeder dat op scrambled eggs moet lijken.

Interieur van ons tijdelijke huis

Onze tour du Cape Cod begon met de rit naar het uiterste puntje van het (schier)eiland, Provincetown. Even snuiven aan de zee en constateren dat Cape Cod een populaire vakantiebestemming is maar dat we wel aan het eind van het seizoen zitten. Erg mooie huizen en golfbanen gezien en het is duidelijk waarom dit een populaire plek voor het gefortuneerde deel van de Amerikaanse bevolking is. Op de terugweg even koffie/ijs en door naar de vuurtoren in Chatham.

Oppassen voor de coyotes. En de veldwachter ernaast.

IJsje onderweg

Grasmaaiertje aftanken

Vuurtorens galore hier op dit eiland

Weer eens wat anders dan voor teken waarschuwen

Deze zie je nog steeds veel hier

Ook te gebruiken als landingsbaan

Vanavond eten we restjes plus wat verse aanvullingen die we bij de (andere….) supermarkt hebben gehaald. Die overigens niet heel veel goedkoper was, maar alles is nu meegenomen. Morgen een echte rustdag. Denk ik.

Eén gedachte over “Dag 23: Yarmouth

  1. Lieve mensen er komt een groot tevredenheidsgevoel over, helemaal goed en rust uit,met liefs van Wil

Reacties zijn gesloten.