Dag 6: Warren

Vandaag hadden we een beperkt programma, dus hebben we  eerst maar eens ’s ochtends rustig aangedaan. Na het hotelontbijt (keuze beperkt) hebben we koers gezet naar de vlak achter het hotel gelegen Prospect Mountain. Waarom de weg ernaartoe de Prospect Mountain Veterans Memorial Highway heet is niet helemaal helder geworden, maar blijkbaar was er een goede reden om een koppeling tussen een toeristische attractie en de Vietnam War te leggen. Het uitzicht vanaf de berg was niet onaardig, maar de hooggespannen verwachtingen werden niet helemaal waargemaakt. Hierna zijn we via de lokale routes langs de kust van Lake George noordwaarts gereden. Met onderweg enkele stops voor geslaagde (meertje-met-reflectie) en minder geslaagde (vogelspotplaats) ongeplande tussenstops.

De enige geplande tussenstop was bij de Ben & Jerry’s factory, waar we een wat flauwe rondleiding kregen met gratis ijsje (daar kwamen de meesten vermoedelijk voor) na afloop. Niettemin een prima dag, nu resideren we in de Warren Lodge. Morgen rijden we echt de natuur in met een aantal State Parks op het programma

Voor de Amerikagangers een bekend gezicht. De beschikbare ontbijtsuggesties variëren van oneetbaar tot net acceptabel.

Zelfs de spelling is correct

Met Haloween op komst staan de voortuinen redelijk vol, maar deze staat er vermoedelijk permanent

‘Koos, deze lading is niet afgedekt, mag dat?’

Typisch tussenstop uitzicht

Mooie brug

Deze zien we ook bijna overal

Andere toepassing. Alles voor een goede foto.

Drievoudige waterval onderweg

Røfvøgel gespot

Lake Tranquility

Ben & Jerry

Eerste keer een Tesla Model 3 gespot. Mooie auto, maar die Aerowheels-wieldoppen mogen er vanaf.

Eén gedachte over “Dag 6: Warren

  1. Globetrotters,
    Naast de dagelijkse kranten, pagina 101, Nu.nl en gewoon TV, is dit blog toch één van de belangrijkste bronnen / thermometers / informatie van de huidige stand van zaken in het NO-en van de USA geworden. We kijken dagelijks uit naar de verversing en zijn onder de indruk van de vele musea, natuur en auto’s en leven mee met de ontbijt sores.. Goed!!
    Blijf ons informeren en blijf schrijven. Het geeft iig een beter beeld dan de Haagsche media over de toestand in Amerika. Blijf vooral ook genieten en relaxen, maar dat zit, gezien de verslagen, wel goed.
    Graag nog een keer een rapportage / ervaring van een “ander” restaurant (dus geen Mac of TGI of Diner): krab en kreeft ervaringen graag! HUG, Dirk

Reacties zijn gesloten.