Dag 5: Lake George

Vandaag dus een rijdag, waarbij we vanaf de Canadese grens richting Vermont rijden. Met 650km zeker met Amerikaanse rijomstandigheden (cruise control was invented here) goed te doen. Onderweg wel raar weer: af en toe wat druilerig, maar ook 25 graden. Vreemd.

De animo voor de Rodeway Inn was beperkt.

Allereerst stond het ontbijt op de agenda, en daarvoor hadden we een tentje in het Amerikaanse deel van Niagara Falls op het oog. Eerst dus maar even de Rainbow Bridge over om de norse (andere types zijn er niet) douane ambtenaar de bekende vragen te horen stellen. Het ontbijttentje maakte de rating op Tripadvisor helemaal waar, toptent.

Ik had gewoon een eitje, maar dit kan natuurlijk ook

Na het ontbijt programmeerden we het navigatiesysteem voor twee tussenstops, die beiden fotografisch zijn vastgelegd.

Te kort na het ontbijt, dus niet gegeten. Ook op weinig aansprekende plek in de stad.

 

Ook al weer afgevinkt

Nadat we na het Muffler Man spektakel weer op weg waren kwam de realisatie dat we vergeten waren om te tanken. Daarom bij de eerste gelegenheid weer van de snelweg af, alwaar (naast een aanwezig tankstation) ook verwezen werd naar een historic site met daarnaast een verrekijker afgebeeld. Nou zegt dat in de US of A vrij weinig (we hebben reclames gezien voor locaties die 150km verderop lagen….), maar aangezien het verkansie is toch maar even de bordjes gevolgd. Zo’n 20km (…) verderop kwamen bij het mini-State ParkĀ  Chittenango Falls terecht, met een werkelijk prachtige waterval. Letterlijk in-the-middle-of-nowhere, dus na de afdaling stonden we moederziel alleen onderaan de waterval. Bijzondere ervaring.

Chittenango Falls. Eat your heart out Niagara.

Druilerig weer onderweg. Wel goede teksten.

Nu zijn we gearriveerd in de Quality Inn in Lake George, die z’n naam in ieder geval waarmaakt. De gecombineerde kwaliteit van de vorige onderkomens komt zachtjes in de buurt van onze huidige hotelkamer. Morgen naar Warren, Vermont!

2 gedachten over “Dag 5: Lake George

  1. lieve mensen, wat jullie in 5 dagen meemaken nou vul de rest
    zelf maar in,prachtige verslagen vooral het Henry Ford museum
    lijkt me interessant mooie reis en liefs van Wil.

Reacties zijn gesloten.