Dag 13: Minneapolis – Green Bay

Vandaag nou eens echt een simpele reisdag. Na het hotel-ontbijt (zie gisteren) zaten we bijtijds in de auto op weg naar Green Bay. Enige geplande tussenstop was bij NL-emigrant Marieke die als Marieke Gouda (spreek uit: Koeda) een boerderij annex kaashandel exploiteert. Koffie gedronken, kaas gekocht en de koeien gedag gezegd.

Marieke HQ

Koetjes en kalfjes

Meer kalfjes

Marieke was van alle Nederlandse markten thuis

We hadden ons voorgenomen om het aaneengesloten Interstate-geweld te doorbreken met wat meer binnenweggetjes, en deze leidden ons naar de Festival supermarkt voor de benodigde lunch-inkopen. En het was zowaar een grote supermarkt met volop versproducten, inclusief lekkere broodjes.

Amish country

Dit zien we de hele dag door

De cementwagens lijken door Nederlandse ogen bezien allemaal achteruit te rijden

Na de lunch op een fraaie rest-area zijn we naar het hotel in Green Bay gereden. Nog even een afsluitend diner bij lokale Italiaan Sammy’s (sinds 1958 en op loopafstand van het hotel), nu rust. Morgen de hele dag in Green Bay!

Even wennen na het Hilton maar prima kamers

Sammy’s

Eén gedachte over “Dag 13: Minneapolis – Green Bay

  1. Dit leek me nou eens een dagje weggelegd voor mensen van middelbare leeftijd,dus uitzonderlijk voor jullie,liefs van Wil.

    wat een ontspanni

Reacties zijn gesloten.