Dag 25: Yarmouth – Boston

Vandaag was het afscheid van ons laatste ‘eigen’ verblijf. Gisteren voor het laatst zelf kunnen koken, vanochtend het laatste fatsoenlijk ontbijt. Helaas blijven er na zo’n verblijf natuurlijk altijd nog teveel etenswaren over die we helaas niet mee kunnen nemen. Maar om nou zo’n halve fles blue cheese dressing in je koffer te stoppen gaat ook wat ver. Dus met pijn in het hart afscheid genomen van onze resterende voorraad en op weg gegaan naar Boston.

Adieu

Natuurlijk is geen verplaatsing compleet zonder wat tussenstops. De eerste tussenstop was bij het JFK memorial in Hyannis, de plaats waar de Kennedy’s diverse huizen hadden en JFK graag kwam. Meteen naast het memorial was het volgende memorial (daar zijn ze hier goed in) voor de Korea oorlog. Ook nog even langs de Kennedy-enclave gereden maar daar was niet veel van te zien, en van wat er te zien was leek het er niet op of het nog steeds in handen van een kapitaalkrachtige familie was.

Daar besteden de Amerikanen altijd veel aandacht aan

JFK plaquette

Korea memorial

Omdat we een korte rit hadden en toch vrij vroeg in Boston zouden arriveren hebben we onze weg vervolgd via de binnendoor-route langs de kust. Met als hoogtepunt een tussenstop bij (hello) Mary Lou koffie.

Mary Lou Coffee. Vooral veel afhalers, maar wij durfden het aan om naar binnen te gaan

Themakleur bij Mary Lou is Oogverblindend Rose

Rond 12:30 arriveerden we in Boston en parkeerden we bij het Boston Art Museum. Dat leek op Google Maps zo ongeveer de dichtstbijzijnde plek om te parkeren om van daaruit naar Fenway Park, het stadion van de Boston Red Sox, te kunnen lopen. Voor slechts $35 mocht de auto daar wel even staan…  20 minuten lopen met lichte regenspetters bracht ons mooi op tijd bij het stadion. Daar waren inmiddels 30.000 andere sportliefhebbers ook gearriveerd en die wilden allemaal tegelijk een hot dog kopen. Veel wachten in de rij dus, maar uiteindelijk konden we op prima (overdekte!) plaatsen de wedstrijd aanschouwen. De wedstrijd werd helaas vanwege de aanhoudende regen na ongeveer twee uur spelen stilgelegd, waarop we besloten om in de stromende regen terug naar de auto te lopen en naar het hotel te gaan. 

Wandelen naar het stadion. Nagenoeg droog.

Ook in Boston

Het stadion

Fanfare band trekt het stadion in. Optreden helaas gemist omdat we twee uur in de rij stonden voor de hotdogs

Ruime keuze. Schijf van vijf kennen ze hier niet.

Game on

Overview. Met droge plaatsen, dat was die paar tientjes extra meer dan waard.

Happy campers

Af en toe even aanvegen

Geen aankondiging, niks. Het leek uitstel maar werd uiteindelijk afstel.

Ietwat verzopen in het hotel gearriveerd was er even rust, diner bij de op loopafstand gelegen prima Chinees, en nu avondrust. Morgen Boston verkennen!

Verzopen in de auto. Met parkeerkaart.