Dag 4: Niagara Falls

Vandaag was met name een rij-dag: Een verplaatsing van zo’n 450km van Whitmore Lake naar het Canadese deel van Niagara Falls. Dat betekende dat we iets ten noorden van Detroit de grens met Canada overstaken (auto instrumentarium overschakelen naar metrisch systeem natuurlijk) om vervolgens Canada te doorkruisen naar de andere grens met de USA.  Onderweg even de Wal-Mart bezocht voor een sanitaire stop en tevens aanvulling van de cola-voorraad.

Na aanbeland te zijn in het volgende crisis hotel (motel-style, waarbij de ventilatie bestaat uit het openzetten van de deur) hebben we de stad verkend. Reeds bekend van de vorige keer, maar toch wel weer mooi om de Falls van dichtbij te bewonderen. Gelukkig stopte de funiculaire vlak naast het hotel, zodat ons een afdaling en beklimming bespaard bleef, maar dan is het nog steeds stevig wandelen in Niagara Falls. Ook de bekende kermis-straat lag er nog hetzelfde bij, en we konden er dus in stevig tempo doorheen stappen. ’s Avonds hebben we bij de TGI gegeten, en alhoewel het best smaakte was de prijs-kwaliteit verhouding sub optimaal te noemen.

Die stond er bij booking.com toen nog niet bij

Dit is meer het niveau van onze Rodeway Inn

Una Giornata Funiculara

Laffe Amerikaanse deel van de Falls

Canadese deel van de Horseshoe Falls

Picture or it didn’t happen

Morgen weer een rijdag van zo’n 650km naar Lake George!