Dag 19: Thorold

Meteen aan het begin het hoogtepunt van de dag. Door het ontbreken van een ontbijt in het hotel zijn we afgereisd naar ‘Cora Breakfast and Lunch’. Toptent met een ruime keuze en zowaar vers fruit. De prijzen waren er ook naar, maar wat een prima start van de dag.

Western Omelette. Let ook op dat fruit.

Na het ontbijt kon de minigruppe zich splitsen: P en D bleven bootjes kijken en lezen, F en C gingen naar het slechts 20 minuten verderop gelegen Niagara Falls. We waren er al een paar keer eerder geweest maar aangezien het echt om de hoek was maakten we toch graag van de gelegenheid gebruik om de kennismaking te hernieuwen. Wat al weer weggezakt was (en misschien maar goed ook) is dat je daar echt nauwelijks normaal rond kunt lopen omdat je maar op een paar punten vanaf parkings/winkels/hotels naar de boulevard kunt oversteken. Gezien het hoogteverschil begrijpelijk, maar wel opmerkelijk dat even de auto parkeren, bij de Falls kijken en teruglopen de stappenteller tot boven de 10.000 weet te krijgen.

Niet de eerste keer maar nog steeds fraai

Na terugkomst is de minigruppe herenigd en konden er boodschappen gedaan worden en een wasje gedraaid terwijl er onderhand vanaf het balkon timelapses van het scheerverkeer werden gemaakt. Na een copieus diner bij de plaatselijke Vietnamees (nou ja, allerhande Aziatische gerechten dus) nu rust, morgen terug naar de US of A met als eindbestemming Amsterdam, NY. 

Timelapse opstelling

Timelapse van de sluis. Misschien even op klikken om te kunnen bekijken, lousy Internet en geen tools op de laptop….

De was. Moet ook gebeuren.