Dag 27: Boston

De laatste vakantiedag in Boston aangezien we morgen terugvliegen. Van tevoren hadden we geen keiharde doelen gesteld anders dan het bezoeken van de binnenstad, het lopen/rijden van de Freedom Trail (zonder te weten wat het nou echt was) en tussendoor ook nog ontbijten en lunchen. Omdat parkeren in Downtown Boston vrijwel onmogelijk is zijn we met de tram/metro naar het centrum gegaan. Ontbijt was in een prima tentje maar wel tegen de hoofdprijs, eitjes en koffie kunnen dus meer kosten dan het complete diner van gisteravond.

Kaartjes kopen kan ook een groepsactiviteit zijn

Tram. Die voor het grootste gedeelte ondergronds rijdt, dus eigenlijk metro.

De jeugd kan nog staan

Goed ontbijt is het halve werk

Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar de trolleybus, in de voorbereiding gisteren bleek de hop on-hop off al vol te zitten maar dit leek een fraai alternatief. We hebben het rondje niet volgemaakt maar zijn halverwege uitgestapt om terug te lopen: Zo zagen we veel meer dan in de bus en het was een goede manier om Boston wat beter te leren kennen.  

Happy on the trolley. Kaartje echter suboptimaal benut door halverwege te gaan lopen.

Opmerkelijk straatmeubilair. Leek nog in werking te zijn ook.

Brandtrappen a la New York

Mag wel een legenda bij

Koffie onderweg. Of in dit geval Hot Chocolate.

Oude gebouwen ingeklemd tussen nieuwbouw

Veel fraaie architectuur

Freedom trail wordt door het hele centrum aangegeven met deze band. Dus alle toeristen lopen dezelfde ronde.

Seal of approval

Mooi keramiek in het oude metrostation

Soms moet je niet willen weten hoe het allemaal functioneert.

Subway-to-go

Aan het eind van dag trekken we de conclusie dat het avontuur nu wel zo’n beetje op z’n eind loopt. Nu dus rust. De blogs werden steeds korter maar dat zou ten onrechte de indruk kunnen wekken dat we het minder naar ons zin hadden. We hebben ons uitstekend vermaakt maar het is ook wel weer tijd om af te ronden. Morgen dus naar huis!

2 gedachten over “Dag 27: Boston

  1. Het was weer genieten van de prachtige reisverhalen, dank daar voor.

    Een goede terugvlucht toegewenst!

Reacties zijn gesloten.