Dag 28: Boston – Amsterdam (NL)

De laatste dag. Aangezien onze vlucht om 17:15 vertrekt en we om 11:00 het hotel moeten verlaten is timing cruciaal. We besluiten het uitslapen en hangen tot 10:00 te rekken en dan toch echt de spullen in de auto te gooien. Daarbij afscheid nemend van onze trouwe koelbox en plastic container waar we vier weken lang ons eten en drinken in bewaard hebben. We starten met het vertrouwde ontbijt bij Zaftigs, copieus en lekker. Daarna zijn er twee plannen, eentje om het MIT museum te bezoeken (interessant maar zonder parkeergelegenheid) en de JFK Presidential library (minder interessant maar met parkeergelegenheid en dichtbij het vliegveld). Compromis wordt om eerst langs MIT te rijden in de hoop op een lucky parkeerplaats (kansloos) en als alternatief door te rijden naar JFK (en dat werd het dus).

Pancakes met granola om er nog een soort van gezonde twist aan te geven

Vanaf morgen weer gewoon kwark en crackers

De Presidential Library die eigenlijk gewoon een museum is was interessanter dan vooraf gedacht. Veel aandacht voor de opkomst van JFK en het schetsen van de tijdgeest, inclusief allerhande memorabilia uit die tijd.

We zitten goed

Mooi gebouw

JFK zag al snel het belang van televisie

Herkenning

Zo kennen we dat

Vrijwel alles is keurig bewaard gebleven, inclusief de fonetische uitspraak van de beroemde tekst

Stukje muur

Nog een bekende uitspraak

Qua timing pakte het bezoek perfect uit, rond 14:00 konden we de Nimitz bij Hertz op de luchthaven inleveren. Daar werd ons meteen een lift aangeboden zodat we met bagage en al bij de juiste terminal werden afgezet. Dat er op de achterbank maar twee stoelen beschikbaar waren werd door minstens drie deelnemers als oplosbaar gezien.

Na vlot de koffers te hebben ingeleverd en door de security te zijn geglipt is nu het wachten op de vlucht naar Amsterdam. Het was weer een geweldig avontuur, dank aan de gehele Minigruppe crew!